24 de gener del 2013

Un estoig pel Biel

Els dimarts vaig a classes de costura per aprendre a fer més cosetes i fer-les de manera una mica digna... Ja feia dies que volia aprendre a posar cremalleres, encara no n'havia cosit cap! Finalment vaig decidir fer un estoig pel Biel. Vaig pensar de fer-lo petitet així ens el podriem emportar a tot arreu i poder pintar en qualsevol moment. Les lletres estan fetes amb feltre. Us agrada?


3 comentaris:

  1. Molt bonic!
    Per pintar allí on s'inspiri...

    ResponElimina
  2. Hola Eva,
    És un estoig molt maco. Ja et vaig dir que fa uns mesos m'he aficionat al patchwork, i cada dia estic més enganxada, i ara tenia moltes ganes de cosir a màquina (que no en tinc ni idea), la meva mare em va deixar la seva al mes de setembre i encara no l'havia fet anar, fins ahir que em vaig atrevir a agafar-la, no vaig tenir gaire estona per practicar, però bé encara vaig poder fer alguna coseta.
    Tens sort de viure a Lleida que pel que veig fan molts tallers i cursos, aquí Solsona és tot més limitat, però bé buscant per aquí i preguntant per allà, també vaig fent coses.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Eli! Que bé tu! Això enganxa! Ja veuràs que si li comences a agafar el truquillo a la màquina faràs moltes coses! M'agrada trobar gent com tú que els hi agradi aquest món. Jo vaig descobrir-lo fa poquet i ara ja només espero trobar ratets per cosir.
    Una abraçada guapa!

    ResponElimina