18 de maig del 2012

Curs de massatge infantil

Els propers mesos de juny i juliol impartiré un nou curs de massatge infantil per a nadons de 0 a 6 mesos a l'Associació Pomarones del Pla d'Urgell. POMARONES és una associació sense ànim de lucre formada per pares i mares de la comarca del Pla d’Urgell, l’objectiu de la qual és donar suport a les famílies, entenent com a família totes i cadascuna de les tipologies. Fan moltes activitats, xerrades i tallers per als més petits i les famílies. Realment és una associació molt activa i amb ganes de fer moltes coses. La Mònica Serentill, que n'és la presidenta, em va proposar realitzar el curs i realment m'apeteix molt perquè, com us dic, són una gent genial.
-->
O sigui que noies si teniu ganes de passar una bona estona amb els vostres nadons i aprendre la tècnica del massatge infantil i/o sabeu d'algú que li pugui interessar, us penjo el cartell i l'adreça de correu de les Pomarones.


 pomarones@gmail.com

1 comentari:

  1. EI, ANIMEU-VOS PERQUÈ ÉS UNA EXPERIÈNCIA MOLT ENTRANYABLE, I L´EVA ÉS LA MILLOR TÈCNICA AMB MASSATGE INFANTIL QUE PODEU TROBAR!!!
    Els vostres nadons estaran en bones mans, en un ambient càlid i agradable.
    Mares,pares,padrins,tiets... i els veritables protagonistes els vostres petits/es voldreu repetir!!!

    ResponElimina