6 de març del 2012

I tu, quin animal ets??

Recordo la primera reunió de la guarderia del Biel com una cita emocionant!! Feia dies que l'esperava curiosa, pensant a veure què ens explicarien, què hauriem de portar, quin seria el projecte educatiu... 
Un munt de pares en una aula esperant que les profes ens diguessin que  els nostres petits s'adaptarien súper ràpid, que es portarien molt bé i que s'ho menjarien tot! Que il.lusos! jeje
El començament de  la guarderia costa. Els nostres nens passen d'estar tot el dia amb els pares a obrir-se al món! Un món on hi ha noves normes i rutines. 
Per sort l'adaptació és ràpida i la majoria de nens al cap d'un parell de setmanes ja no ploren i hi acaben anant encantats!! S'ho passen pipa! I no vegis com s'espavilen!! 
Personalment, estic contentíssima de portar al Biel a la llar d'infants. La seva és la classe dels ànecs. També hi ha la de les tortugues, la dels caragols.. Per això la pàgina que us ensenyo avui m'ha fet molta gràcia i com que aviat comencen les pre-inscripcions a les guarderies potser us agradarà fer-hi una ullada.

En la web Manimal world podeu trobar tot tipus de productes: samarretes, bossetes de tela, gorros de natació... amb la imatge de l'animalet que identifiqui al vostre petit.






Jo ho tindré en compte de cara a l'any que ve! A veure quin animalet li toca ser a la classe del Biel. 




 Font: Socpetit

2 comentaris: